Nothin´ But Gossip Polární úsvit

Kdybych řekla, že se sen stal skutečností, tak bych lhala, protože jsou věci v které si člověk ani nedovolí doufat. A jedna z nich se udála právě tento týden na americké speciálce /AMCA NATIONAL SPECIALTY WEEK/, kde naše odchovy získali první příčky. Nejdříve 1.11.2022 Regionals, kde Carbon (Polar Black Diamond Polární úsvit) obsadil nádherné 3. místo ve Sweepstakes  a 1. místo ve třídě štěňat 9-12 měsíců ! Drama (Nothin´ But Gossip Polární úsvit) získala 4.místo ve třídě "open".

No a pak přišel další obrovský úspěch 4.11.2022 Nationals, kterou posuzovala dlouholetá chovatelka a uznávaná rozhodčí paní Nancy Russell. Carbon (Polar Black Diamond Polární úsvit) získal 1. místo ve třídě štěňat 9-12 měsíců a nakonec také Nejlepší štěně na Naionals !!! Drama (Nothin´ But Gossip Polární úsvit) - získala velmi vážený titul WINNERS BITCH a nakonec také BEST OF WINNERS!

Z celého srdce děkuji majitelce obou odchovů Tawny Roblin z Kanady (chov.stanice PolarBreeze) a spolumajitelce Carbona Cindy Uraynar (chov.stanice OAKIOK z USA).

2022 1104 carbon1 text

2022 1104 drama text

2022 1104 carbon2 text

    

 

 


Jak si koupit falešné ID na internetu

Nabízíme vysoce kvalitní ID evolvedfakeids.club za přijatelnou cenu. Každé ID je dodáváno s volným duplicitním a sledovacím číslem. Všechny identifikátory jsou naprogramovány tak, aby byly skenovány a projít testem podsvícení. A ... děláme víc než to! Nabízíme vám příležitost mít skvělé chvíle se svými přáteli! idsfun.com