Navštivte nás také na:

cmku logo

Gallery Tree

Search

  Již pár let jsem plánovala pořídit dalšího pejska z nepříbuzného chovu. Mělo to být štěňátko, které se mi bude líbit, jak jinak ;-) Ale také nepříbuzné do Čech a pokud možno i do okolních státu, aby ten import měl nějaký chovatelský význam. Měli se mi líbit oba dva jeho rodiče a také jeho chovatel a způsob jakým tam psi žijí. No a v neposlední řade jsem se musela já a moje chovatelská stanice líbit chovateli, aby mi pak takový klenot svěřil. Posléze jsem zjistitla, že skloubit vše dohromady bude doopravdy těžký oříšek. Nicméně jak se říká "trpělivost přináší ovoce", tak mně přinesla krasného nového člena naší smečky se kterým jsem se vrátila 28.5.2012 z USA! Pejsek se jmenuje OAKIOK MAGIC BOY FOR POLARNI USVIT neboli "SPIKE" po rodičích Ch. Bearhug´s Artic Bob Cat x Onans Oakiok Black Cat Magic.
   
  Nesmírně děkuji majitelům chovatelské stanice OAKIOK - Cindy Uraynar a Tom Uraynar za jejich pohostinnost, krásné přijetí, pomoc a hlavně za tento malý pokládek který nám svěřili! Věříme, že se Spikovi u nás bude líbit a bude dělat svým chovatelům jen a jen radost ;-)

Jak si koupit falešné ID na internetu

Nabízíme vysoce kvalitní ID evolvedfakeids.club za přijatelnou cenu. Každé ID je dodáváno s volným duplicitním a sledovacím číslem. Všechny identifikátory jsou naprogramovány tak, aby byly skenovány a projít testem podsvícení. A ... děláme víc než to! Nabízíme vám příležitost mít skvělé chvíle se svými přáteli! idsfun.com

Štěňata

Máme štěňátka ze spojení Dobby a Maisy narozená 23.08.2023

Štěňata

* CH. Enormous Nugget Polární úsvit * CH. Oakiok Magic Boy for Polarni usvit * JCH. Jeff Double Trouble Polární úsvit --------------- Všichni tři naši psi jsou k dispozici ke krytí na vybrané feny. Jsou úspěšní nejen na výstavách, ale také výborní pracanti. Více na kartě každého z nich ,včetně zdravotních výsledků, výsledků z výstav, rodokmenů a fotogalerie..

NASI PSI

Naše feny, aneb jak je doma nazýváme holky, od nejmladší až po nejstarší babičky. Jejich exteriér a povaha je pro nás extrémně důležitá, přece jen jsou to matky našich odchovů. Hlavně však členové naší domácnosti a parťačky pro naše děti.

NASE FENY

Prohlédněte si historii našich odchovů od prvního vrhu v roce 2005. Máme zpravidla 1 vrh ročně a každé odchované štěňátko zaujímá místo v našem srdci. Snažíme se pro ně vybrat ten nejlepší domov a od majitelů požadujeme stálý kontakt.. Není lepší odměny než vidět spokojené štěňátko žijící aktivním životem v milující rodině.

ODCHOVY