Navštivte nás také na:

cmku logo

Gallery Tree

Search

  Jsou to prostě šikulky! Složení týmů: Cassie Polární úsvit, Druid od Mamutí Skály, Angie a Argo Železný vrch.

Cassie trénuji doma sama a ostatní pejsani jsou doma u Vládi, v chovatelské stanici Železný vrch www.zeleznyvrch.cz a všichni tři jsou potomci našeho Jessieho (Ich.Just Fur Fun Shamanrock). To jen taková poznámka pro zapřisáhlé odpůrce "výstaváků", protože ti přece neumí běhat! Vážení, jelikož tyto poznámky slýchávám často, tak mi to nedá to tu nenapsat! STANDARD Aljašského malamuta je jen jeden!
  Pes musí mít pro závodění vlohy a ty může mít či nemít stejně tak po "závodních" rodičích, tak i po "výstavních" rodičích! Další věc je trénink! Těžko mi bude pes běhat, když budu sedět doma na kanapi! Stejně tak, když chci jít na výstavu, tak psa vykoupu - NO A CO??? Počítám, že když půjdete do divadla, tak se asi taky převléknete a umyjete, ne?! Vůbec nemám problém psa před výstavou vykoupat a hned po výstavě jít běhat a zase ho zabahnit! Ono dělat obojí - výstavy i závody stojí opravdu hodně času, sil a samozřejmě financí. Buďme rádi,  že máme doma seveřany a máme chuť s nimi něco dělat.
  O to víc může být seveřanů mezi námi! Pak už je více méně jedno jak s nimi svůj volný čas trávíme a čemu se věnujeme. Hlavně, když jsou psi v pohodě!

Jak si koupit falešné ID na internetu

Nabízíme vysoce kvalitní ID evolvedfakeids.club za přijatelnou cenu. Každé ID je dodáváno s volným duplicitním a sledovacím číslem. Všechny identifikátory jsou naprogramovány tak, aby byly skenovány a projít testem podsvícení. A ... děláme víc než to! Nabízíme vám příležitost mít skvělé chvíle se svými přáteli! idsfun.com

Štěňata

Máme štěňátka ze spojení Dobby a Maisy narozená 23.08.2023

Štěňata

* CH. Enormous Nugget Polární úsvit * CH. Oakiok Magic Boy for Polarni usvit * JCH. Jeff Double Trouble Polární úsvit --------------- Všichni tři naši psi jsou k dispozici ke krytí na vybrané feny. Jsou úspěšní nejen na výstavách, ale také výborní pracanti. Více na kartě každého z nich ,včetně zdravotních výsledků, výsledků z výstav, rodokmenů a fotogalerie..

NASI PSI

Naše feny, aneb jak je doma nazýváme holky, od nejmladší až po nejstarší babičky. Jejich exteriér a povaha je pro nás extrémně důležitá, přece jen jsou to matky našich odchovů. Hlavně však členové naší domácnosti a parťačky pro naše děti.

NASE FENY

Prohlédněte si historii našich odchovů od prvního vrhu v roce 2005. Máme zpravidla 1 vrh ročně a každé odchované štěňátko zaujímá místo v našem srdci. Snažíme se pro ně vybrat ten nejlepší domov a od majitelů požadujeme stálý kontakt.. Není lepší odměny než vidět spokojené štěňátko žijící aktivním životem v milující rodině.

ODCHOVY